La presidència del PP València ja té nous candidats a la presidència. Carlos Monzón i José Vicente Anaya.

El Comitè Organitzador del XV Congrés (COC) del PPCV no ha proclamat candidat a l'expresident de Noves Generacions (NNGG) del PP valencià José Luis Bayo

Este divendres Carlos Mazón i José Vicente Anaya han sigut proclamats com a candidats a presidir el Partit Popular de la Comunitat Valenciana després d'haver superat el requisit de presentació dels avals que exigeix el reglament.

Va ser este divendres quan a les 20 h finalitzava el termini per a la presentació d'avals. Després va tindre lloc com així ho dicta el reglament la comprovació per part del COC dels avals exigits pel reglament del Congrés autonòmic per a concórrer al procés electoral, s'ha proclamat el nom dels candidats, segons ha informat el COC en un comunicat.

Esta decisió és la que dona pas a l'inici de la campanya electoral per al Congrés Autonòmic que comença este dissabte dia 15 de maig i té una durada de 15 dies, segons marca el reglament del congrés.

11.853 avals han sigut els que ha presentat Carlos Mazón este divendres en la seu regional del Partit Popular que van ser recollits al llarg de tota la Comunitat Valenciana entre els afiliats de la formació per a concórrer com a candidat. Ha agraït "el suport i la gran il·lusió" dels afiliats i ha remarcat que "hi ha vents de canvi al llarg de tota la Comunitat Valenciana".

José Vicente Anaya, també ha lliurat els seus avals este divendres, després d'haver fet un gran treball visitants diferents pobles duguen a terme un "dur recorregut per un munt de pobles" i visitar a afiliats que, segons considera, "no han tingut la llibertat de poder decidir a qui li donaven el vot". Segons Anaya, ha rebut el suport d'unes 400 o 500 persones, però només ha lliurat els avals que creuen que "estan justos i bé per a passar el tall de 150 o 200". De fet, ha incidit en què "no es tracta de forces" quant al nombre d'avals presentats.

Encara tot això, el COC no ha proclamat candidat a l'expresident de Noves Generacions (NNGG) del PP valencià José Luis Bayo, que este dijous presentava la seua candidatura i esgrimia 200 avals, segons va informar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Late Motiv' fa una versió crua de les Falles" "Habitatge social per a les dones víctimes de la violència de gènere"