ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

El món del futbol plora la mort per càncer de Carlos Suárez, de només 11 anys

El xiquet va ser ingressat a Barcelona per lluitar contra la leucèmia
Carlos Suárez Cruz, jugador del D.D Ingenio, somiava a ser jugador de futbol professional | EspañaDiario

 

El club de futbol de Gran Canària, el C.D Ingenio, s’ha vist obligat a donar una trista notícia: Carlos Suárez Cruz, un xiquet d’11 anys, ha mort conseqüència d’una llarga lluita amb la leucèmia. Carlos va passar diversos mesos ingressat a l’hospital de Barcelona, on va lluitar contra la malaltia.

 

El xiquet tenia molt clar el seu futur: arribar a ser jugador de futbol professional, i és que des del seu club, a Gran Canària, asseguren que ja destacava com a interior esquerre a la seua curta edat i sobretot que vivia sempre amb la pilota entre els peus.

 

 

 

«Se'n ha anat una estrella al cel»

Al perfil oficial del C.D Ingenio s’ha donat a conèixer la mort del xiquet Carlos, una notícia molt trista per tota la família que forma el club. L’equip perdia un dels membres del seu conjunt aleví: «Se'n ha anat una estrella al cel amb només onze anyets després de lluitar incansablement».

 

El condol a la família del xicotet no només ha arribat des de l’equip on jugava sinó que altres equips de les illes, inclosos el CD Tenerife i l’UD Les Pales, han volgut fer arribar el seu més sentit condol a amics i familiars de Carlos Suárez Cruz.

 

 

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!