Un os polar es menja un ànec viu davant de la sorpresa dels turistes en un zoo d'EUA

Un vídeo filmat per un visitant mostra l'atac a la presa. Els fets han tingut lloc en un piscina del zoo de San Diego, Califòrnia
Imatge d'un os polar en un zoo | Arxiu

 

Després de l'atac d'un babuí a dos aneguets a un zoo d'Àmsterdam la setmana passada, la naturalesa més salvatge ha tornat a fer acte de presència en una gran ciutat, de nou, amb un ànec com a víctima. Esta volta els fets han tingut lloc en un zoo de San Diego, Califòrnia (Estats Units), a on un ós polar s'ha menjat un ànec davant la mirada sorpresa dels turistes del recinte.

 

L'escena ha tingut lloc en una piscina del zoo, a on un espectador ha filmat la salvatge escena. El pardal va aterrar en la piscina a on es trobava el mamífer. A continuació, l'os va nadar sigil·losament davall de l'aigua i va atrapar per sorpresa al pardal. El depredador va començar a jugar amb la presa abans d'engolir-se-la, mentres els turistes comentaven amb incredulitat i estupefacció els fets.

 

 

Els ossos polars, els carnívors més grans del planeta

Per a saber un poc més sobre els ossos polars, destaquen les seues característiques fisonòmiques i personals. Tenen una personalitat solitària, exceptuant quan és l'època d'aparellament. El mamífer dona a llum a les seues cries en un hàbitat terrestre i, posteriorment, es manté la major part del seu temps en un hàbitat aquàtic. Els ossos polars són els carnívors més grans del planeta, juntament amb els ossos kodiak.

 

Els científics han identificat i caracteritzat 19 classes d'ossos polars diferents. Molts d'ells s'ubiquen en hàbitats molt freds, a on és pràcticament impossible trobar assentaments humans. Hi ha una estimació a on es concreta que, en el planeta, no viuen més de 25.000 exemplars.

 

Calfament global com a causa d'extinció

El calfament global suposa la causa de la seua extinció, ja que es tracta de la major amenaça per a la supervivència dels ossos blancs. Estos carnívors tenen capes de greix davall de la pell per a aïllar-se i poder mantindre la temperatura corporal. És per això que el calfament global els suposa un greu problema. Els ossos polars tenen molts més inconvenients a l'hora d'adaptar la pell davant un ascens de temperatura per damunt del normal.

 

També et pot interessar...

  • Un babuí devora dos aneguets davant la mirada de terror dels nens.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!