Les emotives paraules de Dani Rovira a Pau Donés pel seu videoclip ple d'optimisme

Fa pocs dies, el cantant ha tornat a estrenar un senzill amb el seu grup
Dani Rovira ha dedicat unes emotives paraules a Pau Donés després de sentir el seu nou tema | cedida

Jarabe de Palo ha tornat el 23 de maig passat amb el tema 'Eso que tú me das' després que el seu cantant Pau Donés decidira prendre's un temps i deixar la música temporalment en ser diagnosticat de càncer de cólon el 2015.

La nova cançó, que transmet optimisme i alegria, ha estat molt ben rebuda i Donés ha rebut molts missatges a on se'l felicitava pel treball i per la seua tornada. Entre ells, l'actor i humorista, Dani Rovira que des de fa poc també lluita contra un càncer.

Un optimisme sempre present

De fet, molta gent ha trobat a faltar al líder de Jarabe de Palo durant tots estos anys. I és que en el cap de molts queden clips memorables com la col·laboració que va fer amb el professor d'OT Manu Guix o tants d'altres que, al llarg de la seua trajectòria, han omplit d'optimisme i vitalitat molts moments del dia a dia. I és que, a pesar de què el càncer li ha canviat radicalment l'aspecte a Pau, les ganes de viure i d'agrair les coses bones no l'han abandonat. Per això no és d'estranyar que l'humorista Dani Rovira, que també passa per un moment difícil, se senta tan identificat amb esta nova creació de Pau.

«Ara puc saber el color del cristall per a on mira Pau»

Rovira compartia a través del seu compte d'Instagram la seua reacció a 'Eso que tú me das': «No puc parar d'escoltar-lo una volta i una altra i, inevitablement, emocionar-me». En el videoclip Jarabe de Palo apareix en un terrat cantant i ballant i transmetent alegria i positivisme, «jo vullc viure en eixe terrat, celebrant la vida, repartint gràcies i brindant per totes les coses bones que tenim» diu l'actor.

«Ara que, en certa manera, puc saber el color del cristall per a on mira Pau, estic experimentant connexions que abans passava per alt» explica Rovira qui assenyala que el videoclip és un resum de totes les coses que ell entén per vida. L'humorista afig que en un món a on l'odi i l'egoisme guanyen protagonisme s'ha d'apostar per tot el contrari, ja que «la lluita consistix en quedar-nos amb les parts bones, transformar des dels fets, des de l'alegria i l'agraïment».

És per això que Rovira ha volgut agrair a totes aquelles persones que «feu de la meua vida un lloc més apetible». També ha volgut donar les gràcies a Pau per «l'emoció» i la «lliçó». Finalment s'ha despedit agraint el suport que està rebent «és molt més del que demane» i fent una reflexió: «Venim per a quatre dies... Pensem bé en com els invertim!».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Elionor i Sofia enmig de la polèmica per un vídeo cridaner" "Urgent: Mor, amb 8 anys, la xiqueta de la presentadora Adela González"