Vora 37 milions d'euros anuals per als actes taurins que subvencionen els municipis valencians

L'associació Anima Naturalis convoca una manifestació en contra de les ajudes a la tauromàquia a l'Ajuntament de València

Hui diumenge, l'associació animalista Anima Naturalisha convocat una manifestació enfront de l'Ajuntament de València a les 11 hores per a exigir als responsables dels municipis de la Comunitat Valenciana que deixen de subvencionar els actes taurins.

Segons les seues investigacions, els municipis destinen 36,7 milions d'euros a l'any a este tipus d'esdeveniments, una xifra que seria equivalent al manteniment anual de 1.230 llits d'UCI, la compra de 1.394 respiradors, pagar el sou de 410 professionals de la medicina generalista o de 820 de la infermeria, fer 967.600 tests Covid-19 o comprar 19.147.000 mascaretes quirúrgiques.

Les comarques del nord són les que més diners dediquen a esta mena d'actes, amb una inversió de quasi 19,5 milions d'euros, seguides de les del centre, que inverteixen més de 13,6 milions d'euros, i les del sud, amb una xifra que frega els 3,6 milions d'euros.

<

>


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Congrés estudia si Espanya hauria de legalitzar l'ús mèdic del cànnabis" "Som Talent ofereix més de 130 ofertes d'ocupació a Castelló"