Condemnen a 20 mesos de presó a dos porters d'una discoteca de Benidorm per apallissar a dos clients

Els condemnats han admés en el judici que els van traure a colps del local al carrer
20 mesos de presó per als dos porters de la discoteca | Xarxa Sud

Este dimarts, dos porters d'una discoteca de Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), i una tercera persona que els acompanyava han sigut condemnats a vint mesos de presó per haver apallissat a dos clients durant una baralla en el local. 

Tal com ha explicat el diari 'Información', el judici s'ha tancat amb una conformitat entre les parts en l'Audiència Provincial a on se'ls imputava als ara condemnats un delicte de lesions.

Els fets es van produir cap a les 04.15 hores de la matinada del 10 d'agost de 2017. Dos dels acusats formaven part de l'equip de seguretat del local d'oci a on es va produir una discussió entre uns clients que els va obligar a intervenir.

Van agarrar del coll a una de les víctimes

Immediatament, dos dels clients van ser expulsats del local pels dos porters i l'home que estava amb ells en eixe moment. Segons pareix, a una de les víctimes li van agarrar del coll i li van colpejar en la cara per a traure-li al carrer.

D'altra banda, a la segona persona agredida li van propinar una puntada i un colp al cap. Les dos víctimes van rebre colps per tot el cos i presentaven diferents ferides de consideració greu en la cara, en el coll i a l'esquena.

Una lenta recuperació

Un dels agredits, que es va trencar el nas, va tardar 113 dies a recuperar-se. La Fiscalia demanava inicialment una condemna d'un any i huit mesos per cadascun dels dos delictes de lesions i per a cadascun dels tres acusats.

Abans del judici, advocats i fiscal van tancar un acord, pel que l'acusació baixava les penes sol·licitades a canvi de la confessió dels processaments. Ara, els tres autors dels fets han sigut condemnats a deu mesos de presó per cadascun dels dos delictes de lesions. La sala suspendrà la pena, i per este motiu no hauran d'entrar a la presó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"30 okupes sembren el pànic en Vila-real" "Ferit greu xiquet en un accident entre un cotxe i un patinet en Paterna"