Sense distància, ni màscara, fumant i fora d'horari en un bar desallotjat per la Guàrdia Civil a Llombai

Continuen sense complir les mesures sanitàries en un bar de Llombai

La Guàrdia Civil va desallotjar en la vesprada del dissabte 24 d'abril a una vintena de persones que es trobaven a l'interior d'un bar situat al carrer Mestre Torres de la localitat de Llombai, fora de l'horari permés i sense complir les mesures sanitàries decretades enfront de la covid-19.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Companyia de Sueca (USECIA) es van personar en el local entorn de les 20 hores, dos hores després del tancament obligat de l'hostaleria establert per la Generalitat Valenciana, podent observar que la reixa de la porta d'entrada no estava del tot tancada i veient com en el seu interior es trobaven unes 20 persones de mitjana edat dempeus, consumint begudes alcohòliques, sense respectar la distància de seguretat i sense portar màscara. A més, alguns d'ells estaven fumant dins del local.Veins de Llombai i altres poblacions de la Comunitat ValencianaLa USECIA de Sueca va procedir a identificar als allí presents, sent alguns veïns de la localitat de Llombai i altres arribats d'altres punts de la Comunitat Valenciana, i al posterior desallotjament del local. Els infractors van ser proposats per a sanció davant la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana.

El propietari del local ara haurà de fer front a una sanció econòmica que oscil·la entre els 601 i els 30.000 euros, podent procedir-se a la clausura del local per un període màxim de 6 mesos. A més, cada client infractor s'enfronta a una sanció que oscil·la entre els 60 i els 600 euros.

Pel que sembla, segons veïns del lloc, el local portava diversos caps de setmana obrint les portes fora de l'horari permés, incomplint així la normativa vigent i creant perjudici per als altres locals hostalers de la localitat.Llombai és un municipi del País Valencià situat a la comarca de la Ribera Alta.
Limita amb AlfarbCatadauMontserratMontroi i Real de Montroi (a la mateixa comarca); i amb Dosaigües i Picassent (als comarques de la Foia de Bunyol i l'Horta Sud respectivament).

El terme municipal és troba en la denominada Vall dels Alcalans, antiga comarca històrica que s'integrà posteriorment a la Ribera Alta com a subcomarca. El riu Magre separa Llombai del terme de Montroi en una longitud de 3.600 metres i aboca les seues aigües al riu Xúquer. La topografia oscil·lant les cotes de 130 i 235 msnm.

El poble forma pràcticament una conurbació amb Catadau i Alfarb.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat registra 144 casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana" "La Policia Nacional deté a sis persones i desmantella cinc punts de venda de drogues"