Un inquilí abandona el seu pis a Barcelona i els propietaris troben dins més de 4.000 llaunes buides

L'home havia deixat de pagar l'habitatge i els propietaris no s'han pogut posar en contacte amb ell
kzvH0slG en Videos

 

Els propietaris d'un pis de Barcelona s'han emportat una gran sorpresa en entrar a l'immoble que havien tingut llogat els últims anys i trobar-ho ple d'escombraries, entre les quals hi havia grans muntanyes de més de 4.000 llaunes buides de cervesa acumulades pel terra, fins i tot impedint l'entrada d'una les habitacions. L'inquilí va abandonar el pis fa quatre anys, però en seguir pagant el lloguer els propietaris no ho sabien.

Quan va deixar de pagar-ho fa uns mesos, van intentar posar-se en contacte amb ell, però no van obtindre cap resposta. Ara, han obtingut una ordre judicial per entrar en l'habitatge i s'han trobat amb el pis ple de llaunes buides i escombraries.


 

Els propietaris creuen que l'inquilí podria haver tingut alguna depressió que el portarà fins a aquell extrem. També apunten al fet que se'n va anar de repent i amb les mans buides, ja que també si han trobat objectes de valor com a ordinadors portàtils i electrodomèstics.

Ara mateix, l'únic que es pot saber és que hauran de ser els propietaris qui s'encarreguen de la neteja del pis, unes tasques que calculen que poden costar uns 3.000 euros als quals posteriorment s'haurà de sumar el cost de la rehabilitació. A més, s'han trobat amb la dificultat que cap empresa de neteja està disposada a oferir-los la seua ajuda.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram