La Policia Local de Paterna impedix a un xiquet que visite a son pare maltractador

Els agents van considerar que el menor no es trobava en condicions de viatjar a Terol
La Policia evita que un xiquet visite a son pare en la presó de Terol | Pixabay

La Policia Local de Paterna, en la comarca de l'Horta Oest (València), va impedir este dissabte, 26 de setembre, que un xiquet de sis anys puga visitar a son pare en la presó de Terol, ja que els agents han considerat que el menor d'edat no es trobava en condicions per viatjar a la capital aragonesa.

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', el xiquet arriba a la comissaria tremolant. Per esta raó, els agents no dubtaren en impedir que el menor fóra entregat al seu iaio patern per a traslladar-lo a la presó de Terol, a on son pare complix una condemna de set anys i mig per violència masclista a sa mare.

Ara, les autoritats van a redactar un informe dirigit al jueu de Violència de la Dona de Torrent, titular del Jutjat d'Instrucció nº.1 d'esta ciutat, explicant les raons per les que el xiquet no ha pogut viatjar i, per tant, complir la resolució judicial del passat 17 de setembre que l'obligava a fer-ho.

El condemnat va pegar una patada a la seua exparella quan estava embarassada

La mare del xiquet, va tractar de revocar la decisió del jueu a través de la seua advocada, qui considera que no s'està vetllant per l'interès del xiquet i que, a demés, està posant-se en risc la seua salut, al obligar-lo a viatjar més de 300 quilòmetres amb una persona de més de 60 anys amb la que no viu.

El pare del menor fou denunciat per violència masclista per la seua dona en 2014, el mateix dia que va nàixer el xiquet. Entre altres accions violentes, l'ara condemnat li va pegar una patada en la panxa quan estava embarassada d'este xiquet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona agredix i mossega a uns policies en València" "Apareix un tauró en una platja en Alacant"