Condemnen a quatre homes per violar i assassinar a una adolescent

Els homes la van drogar fins que va perdre el coneixement, la van violar i la van abandonar deixant-la morir sola

Un vehicle de la Policia Local italiana enmig del carrer amb un agent i 2 persones el 22 de febrer de 2020

Quatre homes africans han sigut condemnats a Itàlia per matar, drogar i violar a una adolescent a Roma en 2018.

Dos dels acusats han sigut condemnats a cadena perpètua, mentre que un altre dels detinguts ha sigut condemnat a 27 anys de presó i un altre a 24 anys i sis mesos, però este va ser alliberat en expirar el seu període de presó preventiva.


Els homes van deixar morir a la menor que va ser trobada l'octubre de 2018 en un edifici abandonat utilitzat per traficants de drogues en el barri de Sant Lorenzo de Roma i les investigacions es van centrar prompte en el fet que la jove havia sigut drogada i violada en grup.


La fiscalia, que havia demanat quatre cadenes perpètues, va establir durant el judici que la jove havia sigut drogada fins a perdre el coneixement, violada en grup i abandonada fins que va morir en l'edifici abandonat.

Els condemnats van assegurar a la jove, que estava en crisi d'abstinència, que la mescla de substàncies que li van donar, i que "es va revelar mortal", era metadona, però en realitat estava composta per psicotròpics que van causar la pèrdua de "la seua capacitat de reacció", segons els investigadors, la qual cosa els va permetre violar-la. Després la van abandonar encara amb vida, sense cridar als serveis d'emergència.


Diversos dels condemnats -dos del Senegal, un altre de Gàmbia i el quart de Nigèria- no tenien documents per a romandre a Itàlia, mentre que un el tenia per motius humanitaris, la qual cosa va generar una enorme polèmica en el moment dels fets.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari